Välj en sida

Café Bjuv

ETT CAFÉ MED NÅGOT FÖR ALLA HUNGRIGA & FIKASUGNA

När du är hungrig eller fikasugen så är du välkommen in till mitt café nära Bjuv, Sannes Smått & Gott. Innan så var det här en gammal bensinmack, men nu är det en mysigare plats att besöka för att ta en fika. Kanske du har en ledig dag, har lunchrast eller vill ta en fika efter skolan eller jobbet. Oavsett vilket så ser jag fram emot ditt besök.

I utbudet finns bland annat baguetter, toast, tekakor och pizzabitar. Bland sötsakerna finns både bullar, kakor och godis. Vill du ha något varmt eller törstsläckande att dricka så har vi både kaffe, te, varm choklad och läsk. Om du vill köpa och ta med dig så går det bra, annars får du gärna sitta och koppla av en stund. Mina öppettider är måndag – fredag 06.30 – 17.00.

Du kan läsa mer om mitt café på min facebooksida, där kan du se fler bilder från mitt café och där delar jag både inlägg och uppdateringar regelbundet. Om du bor i någon närliggande ort så hoppas jag du kommer och hälsar på. Även du som är på genomresa och passerar får gärna stanna för ett fikabesök. Jag välkomnar gammal som ung och hoppas att du efter besöket känner dig både mätt och glad.

Det är viktigt för mig att alla som kommer hit ska trivas, och jag vågar påstå att detta är något som stämmer då jag har flera stamkunder som säger att det ger dem lite guldkant i tillvaron att komma hit. Du kan läsa mer om mig och mitt café i närheten av Bjuv genom att klicka här.

 

Café Åstorp, Café Bjuv, Café Munka Ljungby

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Sannes Smått & Gott

Storgatan 12
264 35 Klippan

073-89 16 79

sanne.jeppsson@hotmail.com