Välj en sida

Mer om mitt café

OM MIG OCH MITT MYSIGA OCH VÄLKOMNANDE CAFÉ  I KLIPPAN

Mitt namn är Sanne och det är jag som driver detta lilla mysiga café som jag kallar Sannes Smått & Gott. Jag har jobbat inom caféverksamhet i 19 år och det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna kunder och gäster till mitt eget café. I mitt café finns precis som det låter en blandning av smått och gott för den som är hungrig och fikasugen. Smörgåsar, våfflor, kakor och godis för att bara nämna lite grann av utbudet. Du är lika välkommen oavsett om du vill köpa med dig fika eller sitta ner och koppla av en stund, alla är välkomna. Min ambition är att mitt café är en mysig och inbjudande plats att besöka när man behöver fylla på med energi.

Tidigare var det en gammal bensinmack här, men nu kan man både köpa med sig fika om du är på språng eller sätta dig ner och koppla av en stund. Du får gärna klicka in på min Facebooksida som du hittar länk till i menyn, där kan du se mer bilder från caféet och där delar jag ofta inlägg och uppdateringar. Om du bor i närheten av Perstorp och Åstorp, eller någon annan närliggande ort så har du mitt café nära till hands. Många kunder är också på genomfart och stannar för att köpa något gott att äta. Får det lov att vara en baguette med en bulle och kaffe eller te? Annars finns det även pizzabitar, kakor och läsk. Det finns ganska säkert något för alla smaker! Varmt välkommen till Sannes Smått & Gott på Storgatan 12 i Klippan.

Café Klippan, Café Perstorp

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Sannes Smått & Gott

Storgatan 12
264 35 Klippan

073-89 16 79

sanne.jeppsson@hotmail.com